Nieuws

Lees hier de laatste nieuwtjes over mijn salon

Van 27 augustus tot en met 16 september  is Bliss beautysalon wegens vakantie gesloten.

Jungluck

Binnenkort ga ik, naast mijn merk Provida, ook werken met een ander merk namelijk Jungluck. Zoals de naam al doet vermoeden...ook Duits en ook natuurlijk, natuurlijk

Ook hier wordt gebruik gemaakt van zuivere werkstoffen op overwegend natuurlijke basis, geen synthetische geur-, vul en kleurstoffen en irriterende conserveringsmiddelen. Geen microplastics, siliconen en parabenen.

Jungluck gebruikt voor hun producten bruine glazen flesjes en zijn druk bezig een soort retoursysteem in te voeren. Helemaal mijn ding dus!

Jungluck heeft net even iets meer peelingen en retinol en hyaluron serums en cremes dus ik kijk er naar uit om hier mee te gaan werken!

Natuurlijk is ook dit merk bij mij te bestellen om thuis lekker door te gebruiken want dan zal het resultaat optimaal zijn. Samen met dit merk ga ik een nieuwe behandeling creëren waarbij ik ook gebruik maak van guasha

Guasha

Guasha betekent letterlijk "schrapen" van "ziekten door gestagneerde energie"..met andere woorden het verwijderen van opgeslagen afvalstoffen in, in dit geval, het gezicht.

Het schrapen gebeurd met een guasha steen, meestal rozekwarts, jade of amethist. Deze stenen zijn glad en gevormd.

De steen wordt bijna plat (niet pijnlijk) op een geoliede huid geplaatst en bewogen langs strategische drukpunten. Door deze bewegingen worden bloedstromen, water en vastzittend lymfevocht los gemasseerd en afgevoerd.

Daardoor krijg je een betere bloedsomloop en werk je het huidverouderingsproces tegen, zeker als je hiervan een dagelijks ritueel maakt, zie je snel resultaat.

Omdat je bloedsomloop een boost krijgt en gifstoffen actief worden afgevoerd krijgt je huid ook een gezonde glans.

Daar komt bij...het is ook nog ontspannend.. win, win dus.