Nieuws

Lees hier de laatste nieuwtjes over mijn salon

Per 1 april gaan er wat veranderingen plaatsvinden in de behandelingen en jammergenoeg ook in de prijzen.

Ten eerste verdwijnt de anti age behandeling..de ervaring heeft geleerd dat niet veel klanten iedere week terug kunnen of willen komen en dat begrijp ik helemaal. De ervaring heeft ook geleerd dat ik, veel massagegrepen van die behandeling, eigenlijk wel bij iedere massage toepas. 

Ook de Jungluck verdwijnt jammergenoeg omdat door een wijziging in verkoop, ik niet meer voor inkoopsprijs aan de producten kan komen en dan is het voor mij geen doen meer.

De bestaande behandelingen zijn hier en daar wat gewijzigd qua inhoud en prijs.

Nieuw is de wellness behandeling!

Voor een ochtendje of middag ontspanning is deze heerllijk..compleet met een voetenbad en voetmasker.

Voor het gezicht een ontspannen massage en cupping* en tijdens het (oog)masker, een voetmassage.

 

 

Guasha

Guasha betekent letterlijk "schrapen" van "ziekten door gestagneerde energie"..met andere woorden het verwijderen van opgeslagen afvalstoffen in, in dit geval, het gezicht.

Het schrapen gebeurd met een guasha steen, meestal rozekwarts, jade of amethist. Deze stenen zijn glad en gevormd.

De steen wordt bijna plat (niet pijnlijk) op een geoliede huid geplaatst en bewogen langs strategische drukpunten. Door deze bewegingen worden bloedstromen, water en vastzittend lymfevocht los gemasseerd en afgevoerd.

Daardoor krijg je een betere bloedsomloop en werk je het huidverouderingsproces tegen, zeker als je hiervan een dagelijks ritueel maakt, zie je snel resultaat.

Omdat je bloedsomloop een boost krijgt en gifstoffen actief worden afgevoerd krijgt je huid ook een gezonde glans.

Daar komt bij...het is ook nog ontspannend.. win, win dus.

Cupping

Cupping is een vorm van masseren waarbij kleine cups op het gezicht worden geplaatst (niet te verwarren met de cups die voor het lichaam worden gebruikt, die vaak bloeduitstortingen achterlaten, wat volkomen normaal is overigens)

De cups creëren een vacuümachtige zuiging op de huid, wat de doorbloeding en lymfestroom stimuleert. Activeert het onderliggende weefsel waardoor afvalstoffen en vocht worden afgevoerd, de aanmaak van elastine en collageen wordt gestimuleerd en werkstoffen uit huidverbeterende producten beter worden opgenomen.

Je huid wordt als het ware opgetild (vastgezogen) en verplaatst richting de lymfeklieren. Dit kan je ook heel goed thuis doen, de cups zijn niet duur en na een paar weken zie je al verschil.